NPIF

Spis deg frisk!

 Forum 

Nevrofeedback

Nevrofeedback er en metode som påvirker hjernens aktivitet. Man lærer å trene opp hjernen og påvirke egen hjernebølgeaktivitet. Metoden ser ut til hjelpe dem som lider av ADHD til et bedre liv. Les mer om Nevrofeedback her.

Neurofeedbackressurser

Vi vet ikke hvilke av disse stedene som selger bedre eller dårligere varer enn andre. Du må uansett få hjelp av en person som kan sette opp et program for deg.

Selger utstyr du kan bruke hjemme:

Smartbraingames. Kan kobles opp mot en Playstation.

Geir Flatabø, vår nestleder, har nå åpnet et større legesenter med mange ressurser. Se hjemmesiden hans: www.medhelse.no
Medisinsk Helsesenter AS i Ulvik, tlf. 56526505. Han leier også ut utstyr slik at du kan gjøre det hjemme.

Smartbrain er en klinikk i Oslo som tilbyr qEEG / LORETA undersøkelser og Z-Score Neurofeedback. De leier også ut Smartbraingames og myBaud for hjemmetrening. Ta kontakt på Tel: 22356000 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - www.smartbrain.no

Joe Ekgren, lege. Er i ferd med å starte nevrofeedback-klinikk i Oslo. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , tlf. 45 48 80 08.

Mette Hesby, psykiatrisk sykepleier som jobber med nevrofedback på kveldstid. Privat praksis uten statlig støtte. En av de første i landet som holdt på med dette. Tønsberg, tlf. 33 31 20 00,
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Steven Crozier, lege på Frøya, tlf. 95 82 91 75, kan det.

Sverige: Seija Sirviö, leg psykolog, neuropsykolog
EEG-neurofeedback Center i Stockholm
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , tlf:  + 46 - 70 - 687 68 92
De leier også ut utstyr slik at du kan trene hjemme.

PROFF - døgnbaserte bofelleskap for folk med psykisk utviklingshemming. Daglig leder Øystein Arild Larsen. Se hjemmesiden til PROFF.

Geir Øgrim jobber med et forskningsprosjekt (doktorarbeid) om Q-EEG og nevrofeedback, men driver ikke ordinær klinisk praksis.

Knut Hestad ved NTNU i Trondheim underviser i nevrofeedback.
 
Ketil Berg driver praksis med nevrofeedback i Oslo med sitt firma Yt Mer. Se hjemmeside: ytmer.no

En barneskole på Østlandet har utstyr og bruker det litt. Fordi de ikke har lønnsressurser til å bruke det fullt ut, ønsker de ikke å ha stedet nevnt i PIFnytt, da de har fått veldig mye pågang før.

Kostholdsendringer

Kan hjelpe ved: 

ADHD
Aggresjon
Asperger
Autisme

Depresjon
Diabetes
Dysleksi
Epilepsi
Konsentrasjonsvansker
Magetrøbbel
Multippel Sklerose
Muskelsmerter
Opioide peptider
Parkinson
Psoriasis
Schizofreni
Sengevæting
Stoffskifteproblemer
Utslett

 

Listet alfabetisk.


 

Nytt PIF-nytt

PIF-nytt-nr-2-2017-Forside-web-lite 


Alle medlemmene våre får PIF-nytt 4 ganger i året. Mangler du noen utgaver? Bestill dem hos: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Frist for artikler etc til neste
PIF-nytt: 30. jan. 2017!

      2013 © NPIF | Drøbakgate 10b | 0463 OSLO | Tlf: 94 81 86 05 | Org.nr 980.252.256 | Bankgiro 5083.06.02795 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.