NPIF

Spis deg frisk!

 Forum 

Muskelsmerter, fibromyalgi

Vi har medlemmer med diagnosen fibromyalgi, leddgikt, muskelgikt og psoriasis leddgikt som er kvitt sine muskelsmerter ved hjelp av diett. (fibro = muskel – myalgi = smerter). Mange har også andre symptomer i tillegg slik som leddsmerter, øresus (tinnitus) osv. Mange er deprimerte, uten at depresjon blir sett på som hovedlidelse. Diagnosen blir som regel stilt først når andre alvorlige diagnoser er utelatt. Dvs. det er en diagnose stilt på grunnlag av såkalte subjektive symptomer og gjerne i mangel av biologiske funn, og det er sannsynlig at langvarige muskelsmerter kan ha flere ulike bakenforliggende årsaker. Har du smerter og ønsker å teste deg for proteinintoleranse, kan du lese mer om tester her.

Når en har vært syk over lengre tid er det også ofte mange ulike problemer på en gang, og alle bør løses for best resultat. Eksempler på tilleggsproblemer er lavt kortisol, problemer med å regulere blodsukkeret, infeksjoner osv. For mange er det derfor ikke nok med diett, men de må følge annen behandling i tillegg.
Medisiner

Mange med fibromyalgi tar sovemedisiner, vanndrivende medisiner osv. Husk at vanedannende medisiner må en ikke slutte med tvert, men trappe langsomt ned i samråd med kyndig lege.

Meld deg inn i vårt gratis diskusjonsforum som er åpent for alle interesserte: http://health.groups.yahoo.com/group/npif/

Linker utenfra:
Det kan være svært nyttig å følge med på en internettdiskusjon om all verdens mulige behandlinger. Dette er en engelsk diskusjonsliste med veldig mye informasjon: http://health.groups.yahoo.com/group/CFSFMExperimental/

Denne engelske diskusjonslista er for folk som får smerter av for mye oksalsyre: http://health.groups.yahoo.com/group/Trying_Low_Oxalates

Kostholdsendringer

Kan hjelpe ved: 

ADHD
Aggresjon
Asperger
Autisme

Depresjon
Diabetes
Dysleksi
Epilepsi
Konsentrasjonsvansker
Magetrøbbel
Multippel Sklerose
Muskelsmerter
Opioide peptider
Parkinson
Psoriasis
Schizofreni
Sengevæting
Stoffskifteproblemer
Utslett

 

Listet alfabetisk.


 

Nytt PIF-nytt

PIF-nytt-nr-2-2017-Forside-web-lite 


Alle medlemmene våre får PIF-nytt 4 ganger i året. Mangler du noen utgaver? Bestill dem hos: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Frist for artikler etc til neste
PIF-nytt: 30. jan. 2017!

      2013 © NPIF | Drøbakgate 10b | 0463 OSLO | Tlf: 94 81 86 05 | Org.nr 980.252.256 | Bankgiro 5083.06.02795 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.